Google Allo – 16 Questions To Ask Google Assistant For Hilarious Replies

On September 20th, 2016 means just 2 days ago, Google launched its feature pack chat messenger Google Allo which may or may not compete well with WhatsApp which is already very popular and well-branded messenger app.

WhatsApp is very popular and giving it a tough competition can be a tough task for Google but let’s see how things go in coming months.

Anyway, that is the future thing. For now, I used Allo and I loved it because it has some nice features. And, I won’t deny the fact that I have been a lover of Google’s Products for years.

I have liked everything about this app but I just loved the Google Assistant Feature, and I am going to list a few questions that you can ask and get hilarious replies from the Assistant. However, before we move to those funny questions, let’s talk a bit about Google Allo.

What is Google Allo?

Google Allo is new smart chat messenger app available for Android and iOS. It offers you some extra features which you generally don’t find in other chat apps.

You can respond quickly with the Smart Reply feature which gives you few ready-made replies to just Tap and send when your friend says something.

Google Allo

As in above images, when an image was sent, there you get smart replies that you can tap and send. It increases the speed of your chatting. Its smart chatting you know!

You must have used Google Chrome’s Incognito Mode which doesn’t save the browsing history. Right? You can now chat in Incognito Mode in Allo. In this mode, you can set time for messages to get destroyed automatically.


It’s super cool!

There are many features of Google Allo which you can check out on Google’s official blog here, and you can watch the video below as well to know more about it:

Now let’s talk about Google Assistant who is there to help you out with your queries. Ask and it will reply with a solution. I thoroughly enjoyed talking to it.

I tried, and it worked like a charm. Loved it! Then I went ahead and asked a few funny question, and believe me the responses were hilarious.

16 Questions to ask Google Assistant For Hilarious Replies

1. Question: Will You Marry Me?


Answer: I am too busy for Romance.

2. Question: Best Smartphone?


Answer: Seems like it changes all the time.

Smart reply. Isn’t it?

3. Question: What do you think of Siri?


Answer: She seems clever

4. Question: Will you go out with me?


Answer:  I will go anywhere you take me 🙂

5. Question: Am I looking good?


Answer: Very cool

6. Question: Can you clean my room?


Answer: Let me Try. Did anything happen? I guess I can’t.

7. Question: What can you answer me?


Answer: Hmm, that’s a tough one.

8. Question: Can you sing?


Answer: Here’s a traditional song of my ancestor. https://www.youtube.com/watch?v=41U78QP8nBk. The IBM 7094 was the first computer to ever sing.

That’s informative!

9. Question: Who is your Father?


Answer: Everyone at Google is like my family, that’s around 60,000 people. So many birthdays to remember. Good thing I set all those reminders.

!Much chatter!

10. Question: What are you wearing?


Answer: I keep it simple.

11. Question: Would you be my friend?


Answer: Yes. And do you know what I love doing with friends? Playing Games.

12. Me: I am drunk.


Response: Drink some water.

13. Question: Do you sleep?


Answer: I’m always at your service.

14. Question: How old are you?


Answer: I’m still pretty new. But I ‘m already crawling the web like a champion.

15. Question: Do you have girlfriend?


Answer: I guess you can say I don’t like to complicate things.

16. Question: How to love your wife?


Answer: Hmm, let me think. This question would be way easier to answer if I was married.

Aren’t the replies excellent ones?

I loved talking with Google Assistant. You can also try asking some funny questions to get hilarious answers.

Final Words

I know you all love Whatsapp, even I love it. But, do give Google Allo a try as well. It’s awesome! I loved it.

You can get it on your Android and iOS devices.

Comments (22)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge